Fundació Ara Garrigues, un nou impuls per a la dinamització socioeconòmica de les Garrigues

La Fundació Ara Garrigues neix amb l’objectiu de sumar esforços per a la dinamització socioeconòmica de les Garrigues, donant suport a projectes que fomentin el desenvolupament del territori i ajudin a fixar la població a la comarca.

Dissabte passat vam mantenir una trobada amb la Dolors Belart, propietària del Bar Niu de les Borges Blanques, qui ens va exposar la possibilitat de condicionar i habilitar l’antiga casa dels seus pares com a allotjament rural. En aquest sentit, aquesta empresària del sector hostaler de les Borges ens va consultar sobre com la Fundació Ara Garrigues pot ajudar-la i assessorar-la per tirar endavant aquest projecte. Un atractiu projecte que pot ajudar a dinamitzar el teixit socioeconòmic de les Garrigues i que estudiarem a la Fundació Ara Garrigues per veure com podem contribuir, si s’escau, a fer-ho realitat.

Col·laboracions que sumen

Si com la Dolors Belart teniu alguna proposta de negoci que serveixi per ajudar a reforçar el teixit empresarial de les Garrigues, a generar noves oportunitats de negoci, nous llocs de treball i propostes que contribueixin a fixar la població a la nostra comarca des de la Fundació Ara Garrigues estarem encantats d’escoltar i valorar les vostres propostes per veure com podem ajudar-vos i contribuir al seu desenvolupament.

Per a més informació o per presentar projectes, podeu contactar directament amb nosaltres

  • Xavier Gispert, director Fundació Ara Garrigues
  • Telèfon: 689 247 882
  • Correu electrònic: direccio@fundacioaragarrigues.cat

La Fundació se centra en diversos eixos d’actuació que inclouen el suport directe a projectes empresarials, el foment de la innovació, la millora de la competitivitat del territori, i la projecció de les Garrigues més enllà de les seves fronteres. Entre les seves iniciatives, la Fundació Ara Garrigues preveu la inversió en projectes que generin ocupació de qualitat, ajudin a diversificar el teixit industrial local, i fomentin la cohesió social​.

La Fundació Ara Garrigues, impulsada per GAP Cooperativa com una mostra més del seu compromís amb el territori i les persones, no només es presenta com un actor significat per al desenvolupament socioeconòmic immediat de les Garrigues, sinó que aspira a ser un referent a llarg termini. La seva aposta per projectes innovadors, com l’adequació d’allotjaments rurals o el suport a la creació de noves empreses que aprofitin els recursos locals, és només un primer pas en un camí que busca fer de les Garrigues una comarca amb un futur prometedor per a les noves generacions​.