Presentem el projecte de la Fundació Ara Garrigues a Xavier Perelló, responsable de la UGT FICA de les Terres de Lleida

La Fundació Ara Garrigues, compromesa amb la dinamització socioeconòmica de la comarca de les Garrigues, ha mantingut una reunió informativa amb el secretari general de la UGT FICA de les Terres de Lleida, el senyor Xavier Perelló. La reunió, celebrada dimarts passat 27 d’agost, va ser liderada per Xavier Gispert, director de la Fundació Ara Garrigues, que va presentar els principals objectius de la fundació i va explorar vies de col·laboració amb el representant sindical per enfortir el teixit socioeconòmic local.

Una trobada per impulsar el progrés a Les Garrigues

En el marc de la seva estratègia de col·laboració amb entitats locals, la Fundació Ara Garrigues continua fomentant el diàleg amb actors clau del territori per impulsar projectes que contribueixin al desenvolupament sostenible de les Garrigues. En aquesta trobada, Xavier Gispert va compartir amb Xavier Perelló els objectius de la fundació, que inclouen el foment de l’ocupació, el suport a l’emprenedoria i la millora de la competitivitat del territori.

Col·laboració amb UGT de les terres de Lleida

La reunió amb el secretari general d’UGT FICA de les Terres de Lleida representa un nou pas endavant per a la Fundació Ara Garrigues en la missió d’establir aliances estratègiques que facilitin l’execució de projectes socioeconòmics a la comarca. «És fonamental unir esforços amb organitzacions locals per maximitzar l’impacte de les nostres iniciatives i assegurar un desenvolupament equitatiu i sostenible a les Garrigues», va afirmar Xavier Gispert.

Compromís continu amb la comunitat de les Garrigues

La Fundació Ara Garrigues reitera el compromís amb el desenvolupament de les Garrigues, apostant per la creació d’aliances sòlides i efectives amb entitats locals, públics i privades. Aquesta trobada només és una de les moltes accions que la fundació ha dut a terme per enfortir el teixit socioeconòmic de la comarca i contribuir a la seva dinamització i creixement sostingut.

Per a més informació sobre els projectes i activitats de la Fundació Ara Garrigues, visiteu la nostra pàgina web o contacteu-nos directament.