Assessorament personalitzat per a la possible creació d’un allotjament rural a les Garrigues per part de la Fundació Ara Garrigues

La Fundació Ara Garrigues segueix el seu compromís amb el desenvolupament socioeconòmic de la comarca, oferint la seva col·laboració per al desenvolupament de projectes d’economia real com el presentat per Dolors Belart fa unes setmanes, que es planteja la transformació d’una antiga casa familiar en un allotjament rural.

D’acord amb el compromís amb el desenvolupament sostenible i la revitalització econòmica de la comarca de les Garrigues aquesta setmana, Xavier Gispert, director de la Fundació Ara Garrigues, ha mantingut una nova reunió amb Dolors Belart, propietària de l’antiga casa familiar dels seus pares, per facilitar-li assessorament tècnic i informació de valor per al seu projecte, presentat a la Fundació el passat mes d’agost, centrat en la possible transformació d’aquest espai en un allotjament rural. La trobada també va comptar amb la participació de l´arquitecte Joan Sedó, encarregat de l´assessorament tècnic vinculat amb aquest projecte.

Aquesta trobada és un exemple pràctic del compromís de la fundació amb iniciatives que promoguin el desenvolupament del territori. En aquesta ocasió, el paper de la Fundació ha estat oferir el suport i les indicacions inicials perquè la propietària tingui una informació de valor que l’ajudi a decidir els pròxims passos a seguir en el desenvolupament d’aquest projecte.

Com altres iniciatives presentades a la Fundació Ara Garrigues, aquesta proposta s’alinea amb la nostra missió de fomentar el desenvolupament sostenible, la generació d’ocupació i la fixació de la població a la comarca. La missió de la fundació és clara: col·laborar a través d’assessorament personalitzat, inversió, suport administratiu, etc. amb projectes d’economia real que permetin a la comarca ser un referent en emprenedoria i innovació rural i que contribueixin a la creació de llocs de treball de qualitat i a frenar l’èxode rural, que tan afecta les Garrigues.

Qualsevol persona, entitat interessada a emprendre un projecte d’economia real a la comarca, pot contactar amb la Fundació Ara Garrigues, tal com ho ha fet Dolors Belart, perquè puguem valorar possibles vies de col·laboració.

Per a més informació o per presentar projectes, podeu contactar directament amb nosaltres

  • Xavier Gispert, director Fundació Ara Garrigues
  • Telèfon: 689 247 882
  • Correu electrònic: direccio@fundacioaragarrigues.cat